Disciplines

FrezenVan Dam Inbraakbeveiliging is een van de weinige bedrijven die adviseren en monteren volgens en mét het PKVW certificaat.

Wij zorgen voor een vakkundige montage met speciaal gereedschap van de SKG-gekeurde materialen. Ook adviseren en begeleiden wij diegenen die de bij ons gekochte materialen zelf willen monteren. Standaardmaterialen hebben wij steeds in voorraad.

U kunt bij ons (in samenwerking met PKVW) een gratis preventie advies aanvragen. Wij geven u hierbij geheel vrijblijvend een gedegen advies om de woning te beveiligen tegen inbraak en brand. Ook in geval van nood kunt u bij ons terecht voor advies. Tevens geven wij u direct een indicatie van de kosten.

Inbraak schade herstel

FrezenHet is heel vervelend wanneer er bij u is ingebroken, daarom kunt u ons 24 uur per dag (in de regio Goeree-Overflakkee en omstreken) bereiken op het nummer 0187 491961. Wij komen de schade herstellen en zorgen er voor dat de woning weer kan worden afgesloten.

U kunt bij ons ook terecht voor klein onderhoudstimmerwerk. Opdrachtgevers zijn o.a. WBV Beter Wonen Goedereede, particulieren en meerdere aannemingsbedrijven.